dijous, 29 de desembre del 2016

ESCULTURES LAND ART

Dins el mes de desembre els alumnes de 1r i 2n férem una visita al museu Sa Bassa Blanca. Aquesta activitat es va organitzar com a complement a les activitats dutes a terme a l'escola durant el primer trimestre les quals havien estat enfocades a l'escultura.
Allà gaudirem d'una visita a l'aire lliure on vérem les escultures localitzades a la part exterior del museu. El fet que l'activitat s'organitzàs a l'aire lliure ens va permetre gaudir de tot un entorn natural. Al següent vídeo ens podeu veure escoltant el cant dels ocells.


         


Un cop acabada la visita passàrem a realitzar un taller on poguérem crear les nostres pròpies escultures utilitzant principalment elements trobats a la natura (pedretes, troncs, branquetes, fulles, etc.) Aquest tipus d'art és conegut com a Land Art





     


En el cas de segon els grups del taller s'organitzaren a través dels equips cooperatius que utilitzam a l'aula. Els acords que vàrem haver de prendre foren diversos; des de quina escultura faríem fins a quins elements de la naturalesa utilitzaríem.



Vols veure'n més? Doncs fes clic sobre les següents imatges.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada